top of page

Mutluluk Ofisi Artık Yenilendi!

Mutluluk Ofisi artık yeni internet sitesine kavuştu! Bizler için önemli ve bir o kadar da bizi mutlu eden bu haberi sizlerle paylaşmak istedik. Görüş, öneri ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Sitemizde sunduğumuz hizmetlerle, çalışanların mutluluğunu ve iş yerlerindeki verimliliği artırmaya yönelik çözümler sunuyoruz.


Peki Neden Çalışan Mutluluğu?


Çalışanlarına “İnsan Kaynağı” değil “Başarı Kaynağı” olarak bakan firmalar, çalışanlarının mutluluğu ve kuruma dair aidiyet bağlarından aldıkları güç ile hedeflerine daha kolay ulaşabiliyorlar.


Mutluluk Bilimi: Pozitif Psikoloji

Araştırmalar, mutluluğun başarıya götürdüğünü gösteriyor.*

Mantık Aslında Çok Basit!

Daha yüksek verimlilik performansı için günümüzde şirketler çalışan mutluluğu sistemlerine yatırım yapmaktadırlar.

İnsanlar Ne İster!

Mutluluk evrensel bir hedeftir ve nedenlerimiz farklı olsa da sonuçta hepimiz mutluluk isteriz.

Rakamlarla Dünyada Çalışan Mutluluğu

Aşağıdaki grafiklerde dünyada fikir lideri veya otorite olabilecek kurumların Çalışan Mutluluğu ile ilgili uzun dönem yapılmış araştırma sonuçları yer almaktadır.










Mutluluk Ofisi

Size Ne Kazandırır?

Mutluluk Ofisi olarak ülkemizde Çalışan Mutluluğu anlayışını yeniden şekillendiriyor ve teknoloji ile güçlendiriyoruz. Kurumunuza özel ihtiyaç analizleri, sistem, uygulama, tasarım, gelişmiş entegrasyonlar ve raporlama özelliklerine sahip mobil uygulamalar.


Genel Hizmet Alanlarımız


Çalışan Mutluluğunu Geliştirme Çözümleri

Çalışan Mutluluğu Yeniden Şekilleniyor!


Çalışan Mutluluğu çözümlerimiz, kurumların envanter sonuçları, ihtiyaç ve taleplerine göre özelleştirilebilir. GOUP, MOOD, Sosyal Noktam, It’s My Life, Ixir, Be Happy, Mutluluk Akademisi gibi farklı çözümler sunuyoruz.


Çalışanların işe bağlılığını artırmak, performanslarını yükseltmek ve iş yeri stresini azaltmak için bu hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.


Mutluluk Akademisi


Mutluluk Ofisi, Türkiye’de çalışan mutluluğu konusunda Kurumsal Mutluluk Koçu yetiştirme programına sahip tek şirkettir. Kurumsal Mutluluk Koçu yetiştirme programı hakkında daha fazla bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.


Bu eğitimler sayesinde çalışanlarınızın kendilerini geliştirmelerine ve iş performanslarını artırmalarına yardımcı olabilirsiniz.


Mutluluk Dükkanı


Mutluluğun satın alınabilir olduğuna inanıyoruz ve bu nedenle Mutluluk Dükkanı'nda mutluluğu artırmak için çeşitli ürünler sunuyoruz.


Bu ürünler arasında, kişisel hediyeler, içi mutluluk dolu kutular, motivasyon kartları, günlük tutma kitapları, rahatlama araçları ve daha birçok ürün yer alıyor.


Proje ve Danışmanlık Hizmetlerimiz


Mutluluk Projesi


Ülkemizde çalışan mutluluğunu artırmak için oluşturduğumuz bir sosyal sorumluluk projesidir. Proje ekibi, insan kaynakları profesyonelleri ve gönüllülerden oluşur.


Bu projede yer alarak çalışanların mutluluğunu artırmak için birlikte çalışabilirsiniz.


Mutluluk Elçileri Programı


Mutluluğu yaymak ve paylaşmak için oluşturduğumuz bir programdır. Bu programa katılarak, mutluluğu artırmak için farkındalık yaratabilir ve çalışanlarınızın mutluluğuna katkıda bulunabilirsiniz.


Co Buddy


Oryantasyon sürecinde sıklıkla uygulanan bir çalışmadır. Bu uygulama sayesinde yeni çalışanlarınızın iş yerine hızlı adapte olmalarını sağlayabilirsiniz.


Sizleri Daha Yakından Tanımak ve İhtiyaçlarınızı Öğrenmek İsteriz!


Sizlerle görüşmek ve ihtiyaçlarınızı öğrenmek isteriz. Bize Ulaşın sekmesinde yer alan iletişim seçeneklerinden birini seçerek bizlerle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. İlgili arkadaşlarımız en kısa zamanda talebinize yanıt vereceklerdir.


Bizlere merhaba@mutlulukofisi.com e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz.

bottom of page